Op 15 juni zijn we uitgenodigd met 25 Oldtimers bij het 4e Buytenlust Festival in Oostvoorne, dit geweldige feest voor jong en oud, wordt gevierd met live muziek, volop hapjes en drankjes vanuit de meer dan 10 foodtrucks, het Buytenlust Festival  heeft een vast onderdeel en dat is BLF-Mobiel, de vorige edities waren er elektrische auto’s, klassieke racefietsen en E-bikes en dit jaar wil de organisatie graag onze Voitures laten bewonderen.

Hiervoor willen wij 25 mooie klassieke auto’s opstellen op het festival terrein die onderling enige behendigheidsproeven uitvoeren gedurende de dag. (geen snelheidsproeven) Hierbij zijn leuke prijzen te verdienen. Naast de behendigheidsproeven zal er ook een defilé gehouden worden door Oostvoorne waarbij de mooiste, meest bijzondere combinatie van berijder en auto  door het publiek gekozen en beloont wordt met een prijs. Voor de inwendige mens van de berijders en hun bijrijder wordt gezorgd door de organisatie.