Afgelopen zondag om 10.00 uur kwamen de eerste oldtimers binnen op de grote parkeerplaats bij het Cartlon Oasis hotel. De chauffeurs mochten hun zichtbaarheidsplaten met ‘Oldtimerdag’ ophalen bij Aad van der Velden, organisator van deze dag. Ook werd iedereen voorzien van een lunchpakket en een bon voor een ijsje. Roel van Deursen maakte een videoverslag van de Oldtimerdag.

Om 11.00 uur vertrokken zo’n 80 voertuigen voor de Nissewaardrit over het eiland Voorne Putten. Deze voerde, via de polder, naar Hellevoetsluis en daarna via Brielle, Abbenbroek, Heenvliet en Geervliet weer terug naar Spijkenisse. Hier werden de oldtimers opgesteld voor het publiek op het Uitplein en Theaterplein. Popkoor Singing Beat, de Dreeslandband en DJ Cor zorgden voor de muzikale omlijsting. Om 16.00 uur was de prijsuitreiking op het Uitplein met prijzen voor de meest passende kleding, de apartste en de mooiste oldtimer.